Over Ons

Het verhaal van ons succes

Fourchette catering - Altijd kwaliteitsvol en verfijnd niveau

De kok achter Fourchette, Roméo Cantineau.

of hoe dromen kunnen uitkomen…

In 2012 studeerde Roméo af als kok en kelner na een opleiding in Koksijde in Hotelschool
Ter Duinen. Tijdens en na zijn studies had Roméo de opportuniteit om in verschillende
restaurants zijn vaardigheden als kok verder te verfijnen. Het is in één
van deze restaurants dat een heel tevreden en trouwe klant hem vroeg of hij ook op
verplaatsing kon komen voor een jubileum. Met deze eerste cateringopdracht werd meteen het
startschot gegeven voor Fourchette. Deze zaak werd met hart en ziel, maar vooral met veel
passie voor het vak opgericht. Sindsdien heeft Fourchette tal van feesten – groot en klein –
voorzien van heerlijke gerechten en een uitstekende bediening.
Fourchette staat voor catering op maat. Wij willen iedereen voorzien van een mooi feest
waarbij we de dromen van onze klanten trachten te realiseren en het maximum willen halen
uit ieders persoonlijk budget. Bovendien kunt u bij ons ook steeds terecht voor advies met
betrekking tot de verdere invulling van uw feest.
Met een eigenzinnige en unieke insteek levert Fourchette catering altijd een kwaliteitsvol en
verfijnd niveau.

Contacteer ons vandaag!

Ga voor de perfectie en smaak.
Ga voor FourchetteCatering !

Sinds 01/11/2018 wordt goed ten houte uitgebaat door Fourchette.

top