Menu van de chef

Menu van de chef

Dineren op niveau in de gezelligheid van uw eigen huis, klinkt dat niet als muziek in de oren? Een verrassing, verjaardag, vrienden of familie op bezoek, en ben je met minimum 8 mensen? Het zijn allemaal goede redenen om op restaurant te gaan in eigen huis. Wij organiseren een menu op maat of u kan kiezen voor onze seizoen menu.

Hieronder een voorbeeld menu van homecooking’s die wij organiseerden in het verleden. Uiteraard is dit maar een greep uit de eindeloze mogelijkheden. Wij voldoen graag aan uw exacte wensen en zullen dan ook zoeken tot dit bereikt is.

Fourchette lente menu 2018

Hapjes:

Sashimi van coquille en gerookte zalm
Cappuccino van Grijze garnaal – Saffraan
Tarte tatin van sjalot met pickels
Gegratineerde oester met champagne mousseline

Voorgrechten
Noordzeekrab – Avocado – curry – Wakamé
Aspergesoep  – Peterselie coulis – Gerookte zalm

Hoofdgerechten
Iberico varkes gebraad – Mosterdsaus Gratin van asperge – Lente groentjes
Pollak – Gefruite octopus – Witte wijn  – Gratin – Lente garnituur

Desserts
Sabayon met rood fruit en vanille ijs
Moelleux au chocolat met vanille ijs en vers ffruit
Rabarber – Aardbeien – Macarons – Sorbet – Witte chocolade

Hapjes met 3 gangen x€ per persoon
Hapjes met 4 gangen x€ per persoon
Hapjes met 5 gangen x€ per persoon
Hapjes met 6 gangen x€ per persoon

top